информационное агентство

Статьи

Сергій Ратушняк: "Будьте обережні: Майдани знов прихватизовують покидьки Балоги!"

Слуга, холуй і злодій кучмівського, ющенківського і останнього періоду Балога, з під сідниці якого ще не охолонув стілець міністра МЧС в Уряді Януковича, - знов, спрямовуючи ніс з вітром, - оголосив себе і своїх братків-братів овими революціонерами. Слуги-депутати в усіх рівнях рад Закарпаття «несамовито і нещадно» лають Президента і владу, вимагають резолюцій з вимогами відставки всіх і вся, облраду, яку очолює братик Іванко охрестили центром якогось супротиву, а насправді - реінкарнації і порятунку власного кримінального сімейного клану. Чого тільки варті «ново революціонери» в Ужгороді Трикури, Щадеї, Волощини, Чубірко, Диби і ін..? Це раби угруповання ЄЦ, на яких пробу ніде ставити…

Покидьок і злодій, хабарник і рекетир з руками в крові, контрабандист і касир хабарів бридоти Ющенко. Істота, яка з 1998-го року дорвалася до влади і тероризує всю область. В кримінальний спосіб узурпував цілі галузі економіки. Легальний і кримінальний бізнес і контрабанду в галузі торгівлі алкогольними і тютюновими виробами, продовольчими товарами, хімдобрив, а донедавна і нафтопродуктами тощо. Сотні мільйонів державних коштів, що призначені на шляхове будівництво, мостів, держустанов, кошти на виноградарство і садівництво, на розкислення земель, з вирубки лісів і отримання ПДВ в обсягах до 90% від потреб цілої області – все це перетворилося в статки зграї Балог. Десятки мільйонів доларів хабарів за посади, потрібні рішення прокурорів, суддів,за «правильну» поведінку митників, прикордонників, СБУ, інших контролюючих і фіскальних органів з криміналітетом в купі. Все це сотні мільйонів кримінальних коштів, які ця потвора отримала від «рідного» Закарпаття шляхом ПОСТІЙНОГО НАХОДЖЕННЯ ПРИ ВЛАДІ. Ці суми були помножені при кримінально-корумпованій владі зрадника українського народу Ющенка. До цього можна тільки додати тисячі гектарів землі закарпатської і СОТНІ об’єктів приватизації, що прибрані за безцінь.

Зараз ватажок ОЗУ «Барва» - Балога – знов побачив для себе шанс на повернення до грабунку - до ВЛАДИ! Він з братками – вже революціонери!

В 2004-му році я був одним з командирів МАЙДАНУ-2004, а ця гнида відсиджувалась з членами Партії регіонів і виторговував для себе посади і позиції, а потім, побачивши незворотність повалення влади,- прискочив зі своїми холуйчиками з Мукачево в Ужгород – покрасувався, по фотографувався і проголосив себе автором революції. Далі ця гидота порозвішувала фото в Закарпатській ОДА і в адміністрації бджоляра Ющенко. Я знаю ціну цьому зраднику, покидьку і кидалові – Балозі! Це ганьба і безперспективність розвитку Держави, це злочинець, який за сотні і тисячі злочинів до цих пір не осуджений, що є також ознакою нашої Держави, і це нова загроза для завтрашнього дня України.

Люди, будьте пильними: під Вашими щирими євро уподобаннями до влади пролізає нечисть, яка і не дає розвиватись цій державі вже понад 20 років! Будьте пильними!

Звертаюсь також до лідерів опозиції.

Панове Кличко, Тягнибок і Яценюк, якщо ви використаєте дійсно щирий майдан для повернення до влади покидьків на кшталт Балог, - гріш Вам ціна і останнє розчарування українців.

Центр правовой и социальной защиты
ТЕМА ДНЯ
antifashisttm
Антифашист ТВ antifashisttm antifashisttm