информационное агентство

Статьи

Крокодилячі сльози

«Тільки в Україні можливо, щоб визнаний у світі скульптор бомжував разом з родиною і своїми скульптурами на складі школи в Київській області в нелюдських умовах…», – написала в своєму блогу поетеса і за сумісництвом прес-секретар одіозного політика Святослава Ханенка. Приємно, що вона переймається долею українського митця, до якого байдужа нинішня антинародна й антиукраїнська влада.

Цікаво, чи знає пані поетеса, її керівник, над позитивним іміджем якого вона працює, причетний до загибелі ще одного видатного митця?..

Ярослав Волосюк, нейрохірург з руками скульптора, як про нього писали ЗМІ. Так, пан Ярослав – скульптор, який згодом став нейрохірургом. Пан Ханенко дуже пишався тим, що під його керівництво до Київського обласного осередку партії ВО «Свобода» вдалося залучити видатного нейрохірурга.

Перейнявшись ідеями націоналізму, Волосюк брався за будь-яку чорну роботу в партії. Мало хто знав, що чоловік, який розвозить по області намети і газети є відомим нейрохірургом. Більше того – лікар вкладав в організацію чималі гроші. Думав, що працює на єдину силу українців. Насправді поклав душу й тіло за кар’єру безжального пристосуванця, який має людей за холопів і пішаків у своїй грі. Час від часу ошукані Ханенком патріоти відсівались, залишаючи партію і забираючи з собою неприємні враження про неї. «Це відпрацьований матеріал», – говорив «націоналіст» Ханенко про колишніх побратимів. Або «він свою функцію вже виконав»…

Напередодні президентських виборів пан Ярослав почав погано почуватись. Йому необхідне було термінове лікування, до того ж він якраз захищав дисертацію. Марно він просив очільника дати йому менший обсяг роботи на той час. Керманич був незворушним і поставив його відповідальним за найважчий в області округ. Працюючи на партію Волосюк день і ніч їздив по найвіддаленіших в області селах, готуючи членів комісій, спостерігачів, керуючи штабом… Було не до лікування. Він гідно попрацював і блискуче захистився.

«8 грудня 2009 року “свободівець”, довірена особа кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока у 97 виборчому окрузі, керівник окружного штабу Ярослав Волосюк захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук.

Київська обласна організація ВО “Свобода” щиро вітає Ярослава Олексійовича з цим вагомим фаховим здобутком. Бажає йому міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, Божої опіки у всіх починаннях та звершеннях, нових наукових здобутків на славу України!», – читаємо ми на партійному сайті обласної «Свободи».

Після президентських виборів Ярослав Волосюк полишив лави «Свободи», зрозумівши, що його трудовий і матеріальний потенціал Ханенко використовував заради своїх особистих інтересів. «Не кажіть мені про Ханенка, це через нього я зараз помираю», – казав колишнім побратимам. Невчасно розпочате лікування тяжкої хвороби призвело до того, що врятувати митця і лікаря не вдалося. В травні 2011 він помер. А от некрологу на партійному ресурсі не знайшлося. Не пише некрологів прес-служба про колишніх свободівців. Це – відпрацьований матеріал, який виконав свою функцію на звитяжному шляху політика.

Чи знає пані прес-секретар нардепа Олена Євтєєва, що свій шлях до депутатського крісла лікар за фахом Святослав Ханенко пройшов в прямому й непрямому сенсі по трупах? Його депутатство здобуте ціною багатьох ошуканих ним побратимів. «Ми маємо використати кожного українця заради нашої мети». Це було кредом Ханенка і його команди. Як виявилось, – заради їхньої особистої мети.

Чи знає про це пані прес-секретар?

За матеріалами http://informator.su/krokodilyachi-slozi/

Центр правовой и социальной защиты
ТЕМА ДНЯ
antifashisttm
Антифашист ТВ antifashisttm antifashisttm